Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix per què es retarda la cessió de Sergi Canós

Per Blanquinegres · 18 Agost, 2023

Després de més de dos mesos esperant a que el València tancara l’operació Sergi Canós, Peter Lim, màxim accionista del club de Mestalla, va validar el moviment després de comprovar com la direcció esportiva del València tancava el dilluns un acord amb l’UE Sassuolo per al traspàs d’Uros Racic.

D’aquesta forma, el jugador valencià ja té, des de fa uns dies, tota la documentació i els contractes procedents del València perquè els signe. Finalment, el club de Mestalla va fer l’oferta al Brentford amb les pretensions que tenia, és a dir, uns 250.000 euros.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, l’oferta de 250.000 euros en poder del combinat anglés encara no ha sigut acceptada. A hores d’ara, encara no hi ha acord entre València i Brentford pel jugador de Nules, de manera que la negociació entre ambdós clubs per arribar a un acord continua el seu curs. Així mateix, s’espera que Sergi Canós no viatge durant el dia de hui a València.

La idea que tenia Sergi Canós era viatjar hui a la capital del Túria per tal de superar la revisió mèdica. A més, el jugador volia estar disponible, a les ordres de Baraja, de cara al partit de demà davant Las Palmas. Finalment, serà una cosa totalment impossible.

Segons ha informat Sin Ataduras, l’Alabés oferia a Sergi Canós més salari net (l’IRPF és inferior al País Basc), per la qual cosa el València ha de pujar lleugerament el sou brut. Segons la citada font, Peter Lim autoritza a gastar la meitat de l’estalvi per la venta de Racic, i per tant, el fixatge es tancarà en hores.

A més, segons ha informat el periodista Héctor Gómez, el Brentford s‘està fent de pregar en la negociació de Sergi Canós i no està posant les coses senzilles. Des d’Anglaterra han vist com el València s’ha negat al llarg de l’estiu a posar diners damunt de la taula i el Brentford ha hagut de rebutjar ofertes d’un milió i mig.

També és important pensar que tancar una operació amb un club anglés necessita uns tràmits que porten el seu temps. L’operació no està en perill i en els pròxims dies es tancarà