Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix per què encara no és oficial el fitxatge de Canós

Per Blanquinegres · 19 Agost, 2023

Peter Lim va autoritzar el fitxatge de Sergi Canós a mitjan setmana passada i el València va enviar, res més rebre eixa comunicació, una primera oferta al Brentford on oferia els paràmetres exigits pels anglesos setmanes arrere.

No obstant això, la primera resposta del Brentford va ser negativa, ja que existia una certa frustació perquè únicament una setmana arrere havia rebut una oferta d’un milió i mig d’euros per Sergi Canós, encara que el futbolista ja havia mostrat la seua postura que únicament marxaria al València.

Conforme van anar passant les hores, les converses entre els clubs van anar sent més positives, encara que el Brentford tenia presa la decisió que no anava a posar facilitats i que “el tempo” de l’operació es marcaria des d’Anglaterra.

L’entorn del jugador, com va avançar Blanquinegres, també va voler donar una última estreta. A pesar que tenia un principi d’acord amb el València des de feia més de cinc setmanes, va exigir que les condicions es milloraren a com a mínim els pactes amb l’Alabés. Des de Vitòria es millorava el salari net del jugador en tindre un IRPF inferior, per la qual cosa el València no tenia una altra opció que millorar el brut. I així es va fer.

És per això que des de fa hores hi ha un acord complet entre el València i el Brentford en els temes més importants. No obstant això, l’operació no es troba tancada i els dos clubs continuen treballant a esta hora en els detalls, amb ja la intervenció dels advocats.

La intenció del València era poder fer oficial hui el fitxatge, no obstant això veurem si finalment és possible. Sergi Canós ahir no va estar a Mestalla.