ACTUALITAT  

Coneix on juguen Ferro, Oliva i Cutrone

Per Blanquinegres · 06 Gener, 2024

Acudir al mercat d’hivern suposa en moltes ocasions un alt risc per als equips. És una cosa molt recurrent i habitual que la loteria dels fitxatges d’hivern siga esquiva en fortuna per a molts equips que decideixen reforçar-se a meitat de la temporada.

Un clar exemple de la poca efectivitat o repercussió que poden tindre aquest tipus d’incorporacions són els fitxatges d’hivern del València CF en la temporada 20/21: Ferro, Cutrone i Oliva.

A penes van tindre protagonisme quan Corona va decidir apostar per ells en la temporada 20/21. En aquest article, Blanquinegres analitza on juga cadascun

Francisco Reis Ferreira (Ferro)

El portugués no va acabar de despuntar en cap moment de la seua temporada. Va arribar a València cedit del Benfica i al València va disputar un total de 180 minuts. Després de ser cedit al Vitesse holandés, actualment milita en el HNK Hajduk Split, l’actual líder de la lliga croata. No obstant això, no es tracta ni molt menys d’un jugador fonamental. Després d’una lesió en el genoll, únicament ha disputat 319 minuts en el que portem de temporada.

Christian Gabriel Oliva Giménez (Oliva)

El futbolista, representat per Oscar Bentacourt, un agent que guarda una gran relació amb Corona i que sense anar més lluny va tractar de col·locar a Torreira l’any de Gattuso, va arribar cedit del Calliere i va jugar 191 minuts amb el València, participant en 9 partits. L’any següent va ser traspassat a l’Argentina al CA Tallers qui enguany l’ha cedit al Juárez de Mèxic. Acumla aquesta temporada 501 minuts.

Patrick Cutrone

El futbolista va arribar al València procedent del Wolverhampton, club que controla Jorge Mendes. El València va disputar 101 minuts. És segurament el jugador, dels tres, que millor li ha anat. Després d’una cessió en l´Empoli, actualment milita en el Como a italià, mateix club que Álex Blanco en segona divisió. És un futbolista important per a ells. Ha participat en 19 partits i acumula 1619 minuts.