ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix l’última hora de l’estat físic d’Alberto Marí

Per Joan Marc García · 14 Novembre, 2023

Després de la seua gran pretemporada, el jove valencianista estava cridat a ser el davanter titular en el primer tram de temporada, però una lesió a pocs dies d’iniciar LaLiga el va obligar a apartar-se dels terrenys de joc.

Des d’eixe moment, Alberto Marí s’ha deixat la vida per a tornar amb l’equip, sabent que per davant tindria a Hugo Duro i a Yaremchuk amb minuts a les seues cames.

No obstant, la lesió se li va complicar al davanter alacantí,  ja que Alberto Marí va patir un lleuger contratemps. A principis d’agost va tindre una lesió del múscul recte femoral del quádriceps dret i va ser intervingut el 7 d’eixe mateix mes. El temps de baixa aproximat estava entre 3 i 4 mesos.

No obstant això, va patir una dehiscència de sutura en haver-se-li saltat els punts de la cicatriu després de l’operació, i això va obligar a ralentir la seua recuperació en altres dos setmanes.

Ara, i després de que el València tractara amb molta paciència el procés de recuperació del davanter alacantí, Alberto Marí ja ha entrenat hui amb el grup i anirà treballant progressivament per igualar les càrregues amb els companys.

Tot i que la participació d’Alberto Marí no està descartada per al proper enfrontament front el Celta, podria ser un poc precipitat confirmar la seua presència al partit que tindrà lloc el pròxim dissabte 25 de novembre a les 16.15h a Mestalla. El cos tècnic avaluarà acuradament el seu estat físic els propers dies abans de prendre una decisió definitiva.