La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix l’oferta que li ha presentat el València a la Juventus per Arthur Melo
,

Coneix l’oferta que li ha presentat el València a la Juventus per Arthur Melo

COMPARTIR

El València ha activat l’accelerador en el mercat i es troba molt prop de oficialitzar el segon fitxatge, després de Samu Castillejo, des de que Gattuso arribara a València. És per això que amb el gran sacrifici que realitzarà l’entitat de Mestalla per a poder fitxar a estos dos jugadors, no queda una altra opció que la de començar a vendre.

Un altre dels futbolistes en el que el València té molt interés per a tancar és el futbolista de la Juventus, Arthur Melo. No obstant això, l‘operació no es troba ni molt menys avançada i no hi ha encara un acord entre els dos clubs.

Ara mateix, el futbolista cobra una xifra pròxima als 14 milions bruts, una cosa que el València no podria pagar ni en l’escenari més idíl·lic i perfecte.

Per això, i segons ha informat Golsmedia, l’oferta presentada pel València consistiria a assumir 3 milions bruts d’eixa fitxa i que la Juventus acceptara pagar la resta. La Juventus està disposada a pagar, però ha demanat que el València puge l’oferta perquè les diferències són molt grans.

El València juga amb una carta al seu favor i és que la Juventus necessiten donar-li eixida al jugador de forma bastant urgent i es podria desembossar al llarg d’esta setmana.