ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix l’estat físic d’Alberto Marí

Per Alex Alfaro · 21 Novembre, 2023

Alberto Marí està molt prop de tornar als terrenys de joc. Després d’un procés llarg de recuperació, el davanter format en l’Acadèmia del VCF està cada vegada més prop de tornar a la convocatòria.

El davanter Alberto Marí, salvador el curs passat davant el Celta, rival valencianista d’aquest dissabte, va tornar aquest dilluns a entrenar-se al costat de la resta dels seus companys quatre mesos després que una lesió en el múscul del recte femoral l’obligara a passar per quiròfan i li impedira tindre la continuïtat que s’havia guanyat al final de la temporada passada

 

Sens dubte és una gran notícia per a Rubén Baraja. El rendiment de Yaremchuk no està ni molt menys sent l’esperat i Baraja necessita alternatives. Hugo Duro està donant un bon nivell però necessita competència en eixe lloc. El cos tècnic té dubtes sobre com serà el retorn d’Alberto Marí i saben que necessita una adaptació per a arribar al rendiment demostrat en el tram final de la temporada passada i de la pretemporada, on va arribar a ser el màxim golejador.