ACTUALITAT  

Les obres del Nou Mestalla es reprendran el primer semestre del 2024, segons el València

Per Joan Marc García · 21 Octubre, 2023

L’Ajuntament de València va comunicar este dimecres al València CF que ajorna les negociacions d’un conveni urbanístic amb el club fins que es reprenguen les obres del Nou Mestalla, després de més de quinze anys parades, encara que va anunciar que tramitarà la llicència sol·licitada per l’entitat fa mesos per a fer-ho i que el govern municipal anterior no va tramitar.“L’Ajuntament es limitarà a tramitar la llicència sol·licitada pel club, sempre que el València C.F. responga satisfactòriament als requeriments de documentació i aclariments que puguen fer-li els funcionaris responsables de la tramitació de tal llicència”, assegura l’escrit.

El València C.F, tal com ha informat l’agència EFE, ha acceptat la decisió de l’Ajuntament de València i accepta la condicions. Primer construirà l’estadi i després negociarà pel conveni. El següent punt serà l’aprovació final de les llicències.

No obstant, fonts oficials del club de Mestalla afirma que està en un moment d’estudi de les noves condicions però també expliquen que en cap moment descarten l’opció que ha sigut presentada per l’ajuntament. No obstant, encara no hi ha una postura clara per a comunicarla públicament, però de moment és algo positiu que l’Ajuntament tinga intenció d’acceptar la llicència. 

Ara, segons Sin Ataduras con Pedro Morata, el València ha garantit que les obres del Nou Mestalla es rependran durant el primer semestre de l’any que ve, el 2024. Veurem si es tracta d’un compromís definitiu del club en acabar l’estadi, o com ha passat els darrers anys, són paraules que no es compleixen.