ACTUALITAT  

Coneix la situació actual del rival del València en els setzens de Copa

Per Alejandro Fernandez · 12 Desembre, 2023

El València s’enfrontarà al F. C. Cartagena en partit únic en els Setzens de la Copa del Rei el primer cap de setmana de gener, data encara per confirmar per part de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF). No serà la primera vegada que el València s’enfronte al Cartagena en Copa i visite l’estadi de Cartagonova, després del partit de l’edició 2021/2022.

L’equip murcià travessa el seu millor moment de la present temporada, després del mal inici en lliga amb sis derrotes obtingudes en els primers set partits que van disputar. Ara, la dinàmica és positiva, el Cartagena porta cinc partits sense perdre, i en els últims tres, ha aconseguit la victòria (1-0 vs Sporting, victòria en penals contra l’Alcorcón en Copa, i 1-2 vs l’Elx). Encara així, l’equip està situat en la zona de descens cap a la Primera Federació.

El conjunt dirigit per Julián Calero porta un mes sense perdre, en oposició al València, que porta quasi mes i mig sense obtindre la victòria en lliga. L’última vegada que el Cartagena va perdre va ser per 0-3 davant el club que se situa en la primera posició de la Segona Divisió, el C.D. Leganés.

La dada sorprenent del Cartagena arriba en la Copa del Rei i en la forma en la qual ha aconseguit les dues victòries en la Primera i la Segona Ronda. En la primera, l’Efesé va véncer al Azuaga de Tercera Federació en els penals, i en la segona ronda, va tornar a passar l’eliminatòria en els penals, vencent a l’Alcorcón a domicili.

El València està centrat en la lliga i aparta de moment la Copa a causa dels mals resultats collits en els últims partits, però afrontarà l’eliminatòria amb la màxima il·lusió per avançar als huitens de final d’una competició que agrada molt als aficionats valencianistes.