ACTUALITAT  

Coneix la quantitat de diners que ha aconseguit reunir pel moment De Torino a Mestalla

Per Manel Rumbau · 28 Desembre, 2023

De Torino a Mestalla, una de les plataformes contràries a la gestió de Meriton al capdavant del València, ha comunicat les dades de la iniciativa 112Vcf”. L’associació, encapçalada per Juan Martín Queralt, va realitzar el passat 23 de novembre una roda de premsa en la seu de l’Agrupació de Penyes on va explicar aquest projecte, el qual consisteix una llista de subscripció oberta on a través d’una pàgina web el valencianisme podrà expressar la quantitat de diners que està disposada a invertir per a recuperar el club.

D’aquesta forma, i durant el dia d’ahir, De Torino a Mestalla ha donat a conéixer que 1139 persones s’han registrat durant aquest últim mes al projecte, els quals han afegit un import de 18,5 milions d’euros per tal de poder fer-se amb la majoria accionarial del València CF que, actualment i des de 2014, controla Peter Lim.

Pàgina web per a col·laborar

Cada valencianista que ho considere pot continuar accedint a la pàgina web (112vcf.es/formulario) per tal de exposar quant diners està disposat a invertir per a recuperar el club. Les úniques dades que es necessiten és el nom, NIF i import disposat a invertir.

“Les dades de les persones que es registren seran privats i en sis mesos es destruiran. Si considerem que s’arriba a una quantitat suficient, passarem a recollir els diners. No hi ha un compromís notarial i confiem en el valencianisme”, va assegurar Antonio Paños, responsable econòmic de la Fundació del València.