ACTUALITAT  

El València rebrà una prima pel rendiment de César Tárrega i una prima per l’ascens del Valladolid

Per Mauro Pérez · 27 Maig, 2024

El València CF rebrà una suma lleugerament superior als 200,000 euros gràcies a la participació del defensa César Tárrega en els partits disputats amb el Valladolid. A més, el club també percebrà una prima addicional després del recent ascens del Reial Valladolid a la Primera Divisió.

César Tárrega, jugador del València CF, ha sigut una peça important en el Valladolid, contribuint significativament en els partits que ha disputat. Esta actuació ha activat una clàusula en el seu contracte que estipula pagaments addicionals al València CF per cada partit jugat pel defensa. Este acord ha resultat beneficiós per a les arques del club valencianista, proporcionant un ingrés extra que supera lleugerament els 200,000 euros, tal com ha informat SER Deportivo Valencia.

A més, el València rebrà una prima econòmica a causa de l’ascens del Reial Valladolid. Este incentiu forma part d’un acord contractual vinculat al rendiment i assoliments de l’equip blanquivioleta, assegurant així una font addicional d’ingressos per al València CF.

Estos ingressos arriben en un moment clau per al València, que està en plena planificació de la temporada 2024/2025.