ACTUALITAT  

Rubén Baraja continua esperant resposta des de Singapur per a la seua renovació

Per Mauro Pérez · 07 Juny, 2024

La incertesa sobre el futur del tècnic Rubén Baraja al València CF podria estar prop de resoldre’s. Meriton, té previst fer una contraoferta a Baraja a principis de la setmana vinent, per acostar postures i assegurar la seua renovació.

El futur de Baraja, qui ha sigut fonamental en la recent temporada del València CF, ha sigut un tema de creixent interés i especulació per no resoldre’s de seguida. La renovació del tècnic és vista com una prioritat per a consolidar el projecte esportiu del club i mantindre l’estabilitat en la banqueta, tal com ha informat À Punt Notícies

La contraoferta de Meriton s’espera que incloga millores significatives en termes econòmics i esportius, buscant alinear-se amb les expectatives del tècnic. Qui ha demanat expressament una de les condicions per a renovar, seria baixar la clàusula de rescissió per a facilitar qualsevol eixida, i l’altra condicionant tindre un projecte sòlid i competitiu.

S’espera que el dilluns que ve Meriton realitze eixa contraoferta, ja que porta Baraja 11 dies sense resposta per part de la directiva valencianista. A més sense renovació de Baraja, el mercat de fitxatges per al València està parat, ja que ha demanat el mateix expressament el que necessita fitxar per a tornar a ser competitius. L’operació Luis Rioja segueix parada fins que no es resolga la renovació de Rubén Baraja.