ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja exposa les necessitats de fitxatges per a la pròxima temporada

Per Mauro Pérez · 30 Maig, 2024

L’entrenador del València CF, Rubén Baraja, ha presentat al club els seus requeriments per a reforçar l’equip de cara a la temporada 2024/2025. En una reunió recent amb la directiva, Baraja ha subratllat la necessitat d’incorporar diversos jugadors clau per a enfortir la plantilla i millorar el rendiment de l’equip.

Baraja ha identificat les següents posicions que necessiten reforços: un migcampista, per a assegurar major control i distribució de la pilota en el centre del camp; dos extrems, un jugador per a cada banda, amb l’objectiu d’augmentar la creativitat i el dinamisme en l’atac; i un davanter, per a potenciar la capacitat golejadora de l’equip.

A més dels fitxatges necessaris, Baraja ha decidit que Diego López, conegut per la seua versatilitat en el camp, passarà a ser davanter de manera oficial. No obstant això, l’entrenador no vol desaprofitar la polivalència de López i podria utilitzar-lo en diferents posicions segons les necessitats de l’equip.

Una de les prioritats clares de Baraja és comptar amb un dels extrems des de l’inici de la pretemporada. L’entrenador espera que el club puga assegurar almenys un d’aquests fitxatges de manera primerenca perquè el jugador puga integrar-se en la pretemporada i adaptar-se a l’equip abans del començament de la competició oficial.