La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix els possibles XI de València i Athletic
,

Coneix els possibles XI de València i Athletic

COMPARTIR

L’equip de Blanquinegres ja es troba a Bilbao per a tractar d’explicar-vos de la millor forma possible la segona jornada de lliga entre València i Athletic de Bilbao. Els locals tractaran de buscar la primera victòria de la temporada, mentre que els homes dirigits per Gattuso continuar sumant de tres en tres després del triomf contra el Girona. Per part del València, les úniques baixes de Cömert i de Jose Luís Gayà, tots dos per sanció.

Un altre dels jugadors del club che que estava i està entre cotons és Gabriel Paulista, que durant el dia d’ahir va realitzar per primera vegada una sessió d’entrenament completa amb el grup.

Com ja vam informar, ahir Gattuso va provar un onze amb Mamardashvili en porteria, Jesús Vázquez per la banda esquerra a causa de la sanció de 4 partits de Gayà, Thierry per la banda dreta i la parella de centrals de Paulista i de Cömert. En el trivot en el mig del camp amb Yunus, Soler i Guillamón i amb els tres intocables a dalt amb Hugo Duro, Samu Castillejo i Samu Lino.

Onze de l’Athletic Club de Bilbao 

En l’altre costat estarà l’Athletic amb un plantejament de pressió a dalt. En la porteria estarà Unai Simón, portera de la selecció espanyola. Defensa per a Oscar de Marcos, Vivian, Yerai i Yuri. En el mig del camp segurament optarà per un trivot amb Muniain, Vesga i Sancet, mentre que a dalt no hi haurà canvis amb Williams i Berenger en les bandes i a dalt Villalibre o Raúl García.