Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix els plans del València amb Samu Castillejo

Per Javi Richart · 24 Juny, 2024

Amb la cessió al Sassuolo finalitzada, Samu Castillejo torna al València CF després d’un mal any a Itàlia. Al jugador andalús encara li queda un any de contracte amb el conjunt de Mestalla, però les intencions estan molt lluny de continuar junts de la mà. 

Segons informa Julián Burgos per a As, el València pretén que Castillejo no comence la pretemporada. La plantilla che està citada per al pròxim divendres 5 de juliol, i ni Baraja ni el club volen que l’extrem malagueny torne a visitar la capital del Túria.

Castillejo no entra en els plans del tècnic val·lisoletà, i la seua actitud ja va causar problemes per a la seua eixida a l’estiu passat. En canvi, enguany la situació és molt diferent. Al jugador tan sols li queda un any de contracte i, per tant, la cessió no és una opció. Per això, la solució més probable és arribar a un acord per a la rescissió del seu contracte.

No obstant això, al València li interessaria que un altre club pagara part important del seu contracte, i així poder estalviar-se una part important de diners. Fa unes setmanes, Castillejo es va deixar voler per l’equip de la seua ciutat, el Màlaga, que acaba de consumar el seu ascens a LaLiga Hypermotion.