ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix els lesionats amb els quals encara la setmana el València

Per Alex Alfaro · 01 Novembre, 2021

L’aficionat va tornar a somriure moltes setmanes després. Bordalás li va guanyar la partida a Emery i el València es va meréixer guanyar a Mestalla. L’aficionat va agrair l’esforç i es va anar a casa satisfet. No obstant això, només són 3 punts i queda una lliga molt llarga per davant. Més encara quan el València no acaba de recuperar als seus futbolistes per a tindre’ls al 100%. Justament Carlos Soler va tornar a tindre minuts, i el ritme de la recuperació apunta al fet que podrà jugar els 90 minuts contra l’Atlètico de Madrid.

No obstant això, Racic, Rendall i Paulista van eixir perjudicats del partit. Gabriel Paulista va estar obligat a eixir substituït com a conseqüència d’un tirón en la cuixa. Mateix final, però diferent motiu, que el que li va ocórrer en el Villamarín on no va poder aguantar el partit per un colp al cap. Bordalás en roda de premsa va esmentar que quedaven a l’espera de l’abast de la lesió.

Racic, qui va realitzar un dels millors partits de la temporada en l’àmbit personal, va ser substituït en el 52 per unes molèsties que arrossegava en el seu genoll. A més, va tindre la mala sort de rebre un xoc per part de Coquelin en la zona afectada.

L’últim afectat per les lesions va ser Rendall. Va tornar a aparéixer en el terreny de joc després de més d’1 mes fora. Bordalás va esmentar en roda de premsa que havia acabat el partit amb molèsties. Estarem a l’espera de saber amb què jugadors pot comptar el técnic alicantí.