ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili i Gayà, els jugadors del València amb més valor

Per Javi Richart · 26 Desembre, 2023

La reconeguda pàgina de futbol Transfermarkt ha actualitzat els valors de les plantilles i els futbolistes dels diferents clubs del futbol mundial. Pel que fa al València CF, hi ha hagut diversos jugadors que han vist com el seu valor ha augmentat i ha disminuït. Al conjunt de Rubén Baraja, hi ha dos futbolistes que destaquen per damunt de la resta i lideren la llista: Mamardashvili i Gayà.

Tant el porter georgià com el capità che tenen un valor de 30 milions d’euros. El valor d’ambdós jugadors no ha variat respecte a l’anterior actualització, que va tenir lloc el passat mes d’octubre. Als seus 23 anys, Mamardashvili és un dels millors porters de LaLiga EA Sports, fent un gran inici de temporada. De fet, eixe rendiment li va fer apujar 5 milions el seu valor de mercat a Transfermarkt a octubre.

Per la seua part, José Luis Gayà estabilitza el seu preu de mercat en 30 milions, la xifra més baixa des d’octubre del 2020, quan valia la mateixa quantitat. El seu valor màxim el va obtenir l’any 2019 amb 50 milions d’euros. En canvi, amb els anys ha anat baixant, a conseqüència del nivell de l’equip.

Javi Guerra i Almeida completen el podi

Si mirem un poc més baix, els jugadors que segueixen als dos líders són Javi Guerra i André Almedia, els quals no han variat el seu valor i es mantenen en 20 milions d’euros. Posteriorment, es troben jugadors com Pepelu amb 12 milions, i Diego López, Mosquera i Yarek amb 10 m, els quals han viscut un major increment dels seus valors. Unes dades que són una mostra de la situació esportiva del València CF.