ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro prop de renovar amb el València amb una millora salarial

Per Mauro Pérez · 29 Maig, 2024

El València CF està a punt de tancar la renovació d’Hugo Duro, un dels seus jugadors més prometedors. El davanter signarà un nou contracte que el mantindrà a Mestalla per dos anys més.

L’acord inclou una considerable millora salarial per a Hugo Duro, qui veurà el seu sou doblegat d’un milió d’euros a dos milions anuals. Este increment reflecteix el valor i la importància que el jugador ha demostrat tindre en l’equip.

Encara que l’acord està molt avançat, encara queden alguns serrells per resoldre, principalment pel que fa a uns certs aspectes salarials i altres detalls contractuals menors. No obstant això, les dos parts estan optimistes i s’espera que estos assumptes se solucionen prompte per a formalitzar la renovació.

Hugo Duro ha sigut una peça clau per al València CF, i la seua continuïtat és una excel·lent notícia per a Baraja, qui és una peça fonamental en la plantilla. Amb aquest nou contracte, l’equip assegura la presència d’un jugador amb gran potencial i capacitat de creixement, la qual cosa és crucial per als plans esportius a llarg termini.