ACTUALITAT  

Gayà estarà de baixa 3-4 mesos, es perdrà l’Eurocopa i l’inici de la temporada

Per Mauro Pérez · 22 Maig, 2024

El València CF ha anunciat que el seu capità, José Luis Gayà, es sotmetrà a una operació per a tractar un trencament fibril·lar en el recte anterior de la cama esquerra. El comunicat mèdic emés este dimarts a última hora va confirmar la lesió després de les proves de diagnòstic realitzades. Inicialment, s’estima que Gayà estarà fora dels terrenys de joc entre tres i quatre mesos, sempre que la recuperació transcórrega sense complicacions.

Després d’haver estat huit setmanes de baixa, Gayà només va poder jugar 30 minuts en la trobada davant la Reial Societat i va haver d’abandonar el camp als onze minuts d’ingressar com a suplent en el partit contra el Girona, després de ressentir-se en la zona de la lesió que el va deixar apartat del grup dos mesos.

Les proves radiològiques realitzades este dimarts van confirmar la recaiguda en la lesió que inicialment va patir el passat 17 de març durant el partit contra el Vila-real. Esta recaiguda ha portat als metges a optar per la intervenció quirúrgica per a assegurar una recuperació completa i previndre futurs problemes.

La baixa de Gayà suposa un important contratemps per al València de cara a l’inici de la pròxima temporada. El capità de l’equip no sols és fonamental en l’aspecte esportiu pel seu rendiment en el camp, sinó també pel seu lideratge i experiència. Amb la seua absència de 3 o 4 mesos de baixa, Gayà diu adeu a l’Eurocopa i segurament es perd el principi de la temporada.

La situació també ha suposat un colp per a Gayà, que es perdrà l’Eurocopa, un torneig en el qual tenia grans números d’entrar en la llista definitiva de De la Fuente.