ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible onze inicial per a disputar el partit contra el Villarreal

Per Marc Santiago · 02 Maig, 2023

El partit de demà contra el Villarreal serà un dels més crítics i complicats del que queda de temporada, ja que la situació del València ha empitjorat a causa de la derrota enfront del Cadis i, a més, els groguets segueixen en la lluita per entrar en Champions i no posaran les coses fàcils.

El possible onze inicial dels de Baraja podria tindre certs canvis en algunes posicions, sobretot en el lateral dret, ja que torna Thierry després d’estar setmanes de baixa. Mamardashvili en porteria és un fixe, després podrien formar una línia de 5 amb Thierry per la dreta, com he dit abans, Paulista, Diakhaby i Cenk al centre i el capità José Luís Gayà a l’esquerra.

El centre del camp estaria compost per Nico González, André Almeida i Yunus Musah com bé ha sigut aquests últims partits i on ha donat bons resultats en la creació de joc.

Dalt estarien Samu Lino, qui porta marcant 2 partits seguits i que està tornant a agafar la confiança que se li veia a principi de temporada, i dalt acompanyant-lo estaria Edinson Cavani que si bé no està marcant, ajuda molt en defensa i treballa molt en atac.