Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Coneix la quantitat de fitxatges que té intenció de fer el València a l’hivern

Per Alex Alfaro · 16 Novembre, 2022

Gattuso va viatjar a Singapur al costat de Kim Koh, Lay Hoon, Javier Solís i Miguel Ángel Corona amb la intenció d’escoltar i conéixer la intenció del club en el mercat d’hivern. Gattuso s’ha convertit en una persona molt forta al València C.F i és darrere de Peter Lim, Mendes i Lay Hoon, la persona amb més rellevància al València. Això ha servit perquè Peter Lim haja autoritzat a fer incorporacions en el mercat d’hivern.

Tal com ha informat SER Deportivos València, la intenció del València i de la seua secretaria esportiva és la de portar més d’un fitxatge del València com ja va ocórrer durant el mercat d’estiu. Tal com ha informat este mateix mitjà, durant estos dies a Singapur s’han dut a terme tres reunions diferents de tres aspectes diferents en el dia a dia del club.

El primer objectiu del València per a este mercat d’hivern és la de portar un “6” per a poder donar-li descans a Guillamón. D’altra banda, Lim està molt satisfet del rendiment de jugadors com a Lino i no està ni molt menys descartada l’opció de poder comprar-lo. No obstant això, com vos venim informant es tracta d’una operació complicada i dependrà principalment de la voluntat de l’Atlètic de Madrid.

No obstant això, en el mercat l’esforç  en concordança a les limitacions econòmiques. El València podria fer un traspàs en unes situacions molt concretes. Té 3,5 milions d’euros entre amortització i salari. És a dir, es podria arribar a una operació de fins a 7 milions d’euros amb un contracte llarg.

Els diners disponibles

El València va confirmar aquesta setmana que hauran fitxatges este pròxim mercat d’hivern. Per a això, segons ha informat Cadena SER València, el club disposarà de 3,5 milions per a realitzar incorporacions gràcies als diners que rebrà pel Mundial de Catar.

Amb la participació de cinc jugadors de l’actual primer equip i altres cinc que van jugar en els dos últims anys, el club té assegurat un mínim de 1,3 milions d’euros. La FIFA paga als clubs 10.000 euros al dia començant a comptar des del dissabte. En cas que les seleccions dels jugadors valencianistes superen la fase de grups, la quantitat podria ser encara major.

Amb aquesta xifra, el València haurà de moure’s pel mercat buscant un “6” amb noms com Bakayoko o Demme tal com van informar en Onda Cero. La cerca d’aquest perfil és una tasca pendent des de fa anys i s’espera que en aquest mercat es trobe a un pivot amb experiència que tant necessita l’equip.

A més, no es descarta que es puga realitzar més d’una operació. Un altre dels noms que ha anat sonant durant el dia és Bryan Gil. L’equip compta amb només 3 extrems en plantilla i podria ser una incorporació lògica i necessària.

Per tant, el club haurà de moure’s dins d’això paràmetres tenint en compte que no es va arribar a utilitzar els 5,4 milions que es van ampliar en el FPF. El “OK” de Lim suposa un canvi de plans tenint en compte les últimes declaracions de Miguel Ángel Corona on es deia que no haurien fitxatges en aquest període. Gattuso i la secretaria tècnica hauran de posar-se a la feina per a aconseguir reforçar a l’equip per a afrontar la segona part de la temporada de la millor manera possible.