ACTUALITAT  

Stole Dimitrievski s’unirà al València CF després de la convocatòria amb la seua selecció

Per Mauro Pérez · 28 Maig, 2024

El porter Stole Dimitrievski es convertirà en nou jugador del València CF després de complir amb els seus compromisos internacionals amb la selecció de Macedònia. Dimitrievski arribarà a València després dels amistosos de la seua selecció contra Croàcia i Txèquia, la concentració de la qual finalitza el dia 10 de juny.

Una vegada conclosa la concentració internacional, Dimitrievski es traslladarà a València, on s’assentarà i tindrà el seu primer contacte oficial com a jugador del València CF. Este primer encontre serà crucial per a la seua integració en l’equip, permetent-li familiaritzar-se amb els seus nous companys i el cos tècnic, tal com ha informat Ràdio Marca València.

L’arribada de Dimitrievski suposa un important reforç per a la porteria del València CF. El club confia que la seua experiència i habilitats enfortiran la defensa de l’equip i aportaran major solidesa en la porteria. La incorporació del porter ha sigut un objectiu estratègic per al club, ja que des del club consideren l’arribada de Dimitrievski com a bon recanvi al porter georgià, qui té moltes possibilitats de marxar-se del club valencianista.