La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix el cos tècnic de Gattuso en el València
,

Coneix el cos tècnic de Gattuso en el València

COMPARTIR

Gennaro Gattuso ja treballa com a nou entrenador del València. El tècnic italià ja està en la Ciutat Esportiva de Paterna amb el seu equip preparant la pretemporada i confeccionant la plantilla. De fet, Gattuso ja ha parlat per telèfon amb tots els futbolistes de la primera plantilla. 

Els entrenadors 

Ara mateix, el València acaba de presentar al que serà el nou cos tècnic. En primer lloc, el capità d’este vaixell serà Gennaro Gattuso. L’italià serà l’entrenador del València. No obstant això, Gattuso no estarà a soles. Al seu costat tindrà a Luigi Riccio, el qual serà el seu segon entrenador. A més d’açò, l’assistent de Gattuso serà Massimo Innocenti. 

Els preparadors físics

Després dels entrenadors, el València disposarà de dos preparadors físics per a tindre a l’equip en el millor estat possible. Els encarregats d’este apartat de la plantilla seran Bruno Dominici i Dino Tenderini. Gennaro Gattuso té molta confiança en ells i pensa que són capaços d’ajudar al València. 

Els preparadors de porters

Amb l’arribada de Gattuso hi havia grans dubtes sobre la continuïtat d’Ochotorena. No obstant això, en el vídeo de la seua arribada, Gattuso li va dir a Ochotorena que seria capità del seu equip. Com l’entrenador italià ja tenia un preparador de porters, hi haurà dos treballadors en eixa demarcació. Per tant, els preparadors de porters seran: José Manuel Ochotorena i Roberto Perrone. 

Els analistes del València

Hi haurà un analista encarregat de veure el rendiment de la plantilla i tractar de que cada jugador puga donar la seua millor versió. L’encarregat d’eixa feina serà Marco Sangermani, el qual analitzarà tots els partits per a corregir els erros de la plantilla. Per últim, l’equip de Gennaro Gattuso comptarà amb un encarregat de fer un treball de scouting d’equips rivals. Francesco Sarlo haurà d’analitzar als rivals del València al llarg de la temporada per a comprovar els seus punts dèbils.