+  ACTUALITAT  

Conclusions de la primera de les reunions per a planificar el VCF

Per Blanquinegres · 09 Juny, 2015

La planificació esportiva ha donat el seu primer cop este dilluns amb una primera reunió que ha durat més de 5 hores i on han estat pressents Amadeo Salvo, Nuno Espírito Santo, Ruiz Silva, Rufete, Ayala ,Salvans i Damià Vidagany. La reunió ha estat comandada pel president executiu del VCF, Amadeo Salvo, que havia de traslladar les directrius que Meriton havia encomanat sobre la seua persona.

S’han tractat tots els temes que envolten al mercat del VCF i on s’han de prendre decisions, però el Fair Play financer de moment frena operacions com l’arribada de Jackson Martínez, que es queda en stand by. Pel que fa a altres possibles fitxatges s’ha parlat més de perfils de jugador i no tant de noms, a pesar de què la direcció esportiva ha fet un gran treball de scouting els darrers mesos i pròximament es ficaran els noms sobre la taula. La urgència pasa per fitxat un porter i un migcampista, Imbula podria ser l’elegit i la seua operació està molt avançada. Per altra part, els presents han reafirmat la intenció de no vendre a Nico Otamendi i que continue al València CF.

S’espera que s’avance en la planificació esportiva encara més significativament a les pròximes reunions previstes, la següent podria tindre lloc hui dimarts.