+  ACADÈMIA GLOVAL  

Perill de fuga de talents en l’Acadèmia

Per Blanquinegres · 08 Abril, 2016

La marxa de Toni Martínez de l’Acadèmia GloVal podria no ser l’única dins la factoria de futbolistes del València CF. La punta de l’iceberg podria ser este adéu que està a punt de confirmar-se, baix de les aigües encara es troben casos que podrien portar a viure més eixides de jugadors que estan cridats a tindre una oportunitat a la primera plantilla del conjunt valencianista.

Segons els companys de Gestiona Radio a Tiempo de Descuento, diferents emissaris han estat a la Ciutat Esportiva de Paterna per tal d’espiar les perles que a les categories inferiors valencianistes no acaben de disfrutar dels minuts i protagonisme que estos demanden.

Fa unes setmanes, emissaris del PSG presenciaren en directe a Isma Martínez, davanter del Juvenil Divisió d’honor del VCF. El conjunt parisenc tindria en Isma el golejador que està demostrant ser a les ordres de Javi Sanchis.

L’espionatge d’altres acadèmies europees no queda ahí i Toni Sivera, porter internacional i campió amb la sub19 de la competició continental també té darrere d’ell l’interés d’equips nacionals i de la Premier League. El porter de Xàbia no acaba de trobar el seu lloc al Mestalla de Curro Torres i el seu protagonisme al Juvenil es queda curt per a les seues pretensions esportives.

Altre nom que cal cuidar i tindre en compte és el d’una figura que comença a ser una realitat per al dia a dia del primer equip, parlem de Fran Villalba. El mac del Cabanyal, tot i que fa poc va renovar amb el Club dels seus amors, no troba el recolzament del mateix i voldria tindre un gest per part del Club de que el seu futur passarà per Mestalla.