Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comunicat oficial del València sobre el tancament de la graderia d’animació

Per Alex Alfaro · 16 Agost, 2023

La Graderia d’Animació del Camp de Mestalla estarà tancada definitivament en els partits de les jornades 2 i 3 de LaLiga EA Sports, en les quals el València CF jugarà enfront de l’UD Las Palmas i el CA Osasuna.

En els últims dies el Club ha rebut la comunicació que la mesura cautelar sol·licitada no es resoldrà fins al pròxim mes de setembre, data posterior a la disputa dels dos partits pendents de sanció, que se celebraran el 18 i el 27 d’agost, respectivament.

El fons del recurs està previst que es resolga en els pròxims mesos, de tal manera que no hi haurà novetat de moment i no es permetrà l’accés d’aficionats a la nostra Graderia Jove malgrat els intents duts a terme per part dels serveis jurídics en la defensa del València CF i dels seus aficionats des del mateix moment en el qual es va produir la sentència.

Després del recurs dut a terme pel València CF, el Comité d’Apel·lació va reduir la sanció a tres partits i la multa a 27.000 euros, un càstig que el Club continua considerant injust i que, malgrat la negativa posterior del TAD, no ha variat un àpex la defensa del València CF.

La Graderia d’Animació va estar tancada en l’últim partit de la passada temporada al Camp de Mestalla, enfront del RCD Espanyol, i el València CF -amb dos partits més de sanció per davant a complir en este inici de temporada- va decidir anar un pas més enllà en el seu defensa i presentar un recurs davant la justícia ordinària.

El jutjat contenciós administratiu va desestimar la cautelarísima al·legant que el perjudici que es causa al Club amb esta sanció és únicament econòmic.

El València CF lamenta profundament que els seus aficionats no puguen animar a l’equip en la Graderia d’Animació.