ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comunicat oficial del València CF sobre el tancament d’una grada de Mestalla

Per Alex Alfaro · 24 Maig, 2023

El València acaba de fer oficial un comunicat respecte a la sanció del Comité de Competició:

 

El València CF desitja mostrar el seu total desacord i indignació per la injusta i desproporcionada sanció imposada pel Comité de Competició al Club pel tancament de la Graderia d’Animació durant cinc partits. El València CF vol denunciar públicament que en aquesta resolució del Comité de Competició de la RFEF manifesten proves que contradiuen al que diu la Policia Nacional i LaLiga. A més, aquesta sanció es basa en proves que el Club no ha pogut veure i sense donar-nos tràmit d’audiència.

El València CF ha condemnat, condemna i condemnarà de la forma més enèrgica qualsevol acte de racisme o violència. Aquests comportaments no tenen cabuda en el futbol ni en la societat i continuarem actuant de la forma més categòrica per a erradicar aquesta xacra. Per aquest motiu, el València CF està col·laborant des del primer minut amb la Policia i totes les autoritats pertinents a esclarir els fets esdevinguts diumenge passat. A més, ha aplicat la màxima sanció possible amb l’expulsió per a tota la vida del nostre estadi als aficionats que la Policia ha identificat pels seus comportaments racistes.

Per aquesta raó considerem que penalitzar i privar de poder veure al seu equip a tots els aficionats que no van estar implicats en aquests lamentables incidents és una mesura totalment desproporcionada, injusta i sense precedents contra la qual lluitarem.

La lluita contra el racisme requereix del compromís real de totes les parts implicades sense utilitzar-la com a pretext per a incórrer en greus injustícies. El València CF recorrerà fins a l’última instància el tancament de la Graderia d’Animació, una sanció que considera totalment injusta i un greuge més en les últimes decisions disciplinàries que s’han pres en contra del Club. El València CF demana el màxim respecte i rigor per la nostra institució i aficionats.

JUNTS CONTRA EL RACISME