Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Comunicat oficial del Reial Madrid CF sobre els insults a VinicIus

Per Alejandro Fernandez · 22 Maig, 2023

El Reial Madrid ja ha mogut fitxa després del succeït ahir i ha fet oficial un comunicat sobre els actes ocorreguts a Mestalla. El club blanc condemna els fets i s’empara en la legislació espanyola vigent.

Comunicat del Reial Madrid davant els fets ocorreguts ahir a Mestalla:

El Reial Madrid C. F. mostra la seua més enèrgica repulsa i condemna els fets succeïts en el dia d’ahir contra el nostre jugador Vinícius Júnior.

Aquests fets constitueixen un atac directe al model de convivència del nostre Estat social i democràtic de dret.

El Reial Madrid considera que tals atacs constitueixen a més un delicte d’odi, per la qual cosa ha presentat la corresponent denúncia davant la Fiscalia General de l’Estat, en concret davant la Fiscalia contra els delictes d’odi i discriminació, perquè s’investiguen els fets i es depuren responsabilitats.

L’article 124 de la Constitució espanyola estableix com a funcions del Ministeri Fiscal promoure l’acció de la justícia en defensa de la legalitat i dels drets dels ciutadans i de l’interés públic.

Per tal motiu, i davant la gravetat dels fets succeïts, el Reial Madrid ha acudit a la Fiscalia General de l’Estat, sense perjudici de la seua personació com a acusació particular en els procediments que s’inicien.Hola