ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comunicat oficial de la Curva de Mestalla sobre les manifestacions del dissabte

Per Alex Alfaro · 24 Febrer, 2023

La Curva de Mestalla va emetre durant el dia d’ahir un comunicat oficial referent a les manifestacions del pròxim dissabte. Cal recordar que l’Associació Libertad VCF va convocar una nova manifestació que començarà a les 20.00 i finalitzarà amb el xiulet inicial del partit.

En el comunicat de la Curva, han anunciat que donarà suport a la manifestació en la prèvia al partit. A més, no utilitzaran el micròfon per a no haver de deure absolutament res al club.

Comunicat oficial

Aquest dissabte, una vegada més, tenim una final per davant; i no, no és per a entrar a Europa. La situació actual és la que és: estem en l’infern, penúltims en la classificació de lliga.
Per tant, demanem més que mai eixa unió per aquest escut. Tots hem d’acostar el muscle i estar més units que mai.
A més, volem anunciar-vos que des de La Curva la situació actual canviarà: NO animarem amb micro per a no haver deure res al club, i per tant ho farem a viva veu units al costat de la resta dels integrants de la graderia que vulguen sumar-se.
Demanem que la unió siga tant en protesta com en animació, que Mestalla siga un infern per al rival i una espenta per als nostres jugadors i que moren per este escut per a aconseguir la salvació.
A més, anunciem que estarem en les protestes prèvies al partit, i animem a tots els valencianistes al fet que participen en aquestes.
Espentem fins al final.
#PeterVendeYa
#AmuntValencia