ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Curva de Mestalla no es manifestarà durant el partit

Per Alex Alfaro · 09 Febrer, 2023

La Curva de Mestalla ha realitzat un comunicat oficial referent a la manifestació que tindrà lloc dissabte que ve 11 de febrer, organitzada per Libertad VCF. L’acte començarà a les 20.00 i finalitzarà en el minut 19 de partit i té com a objectiu la protesta contra les accions del màxim accionista del València, Peter Lim.

En este sentit, la Curva de Mestalla ha confirmat la seua presència en els actes del pròxim dissabte però únicament de 20.00 a 21.00. Han assenyalat que a partir de les 21.00 estaran en l’estadi per a no deixar de costat a l’equip

Comunicat oficial:

Vam dir que veníem a animar, i així ho fem. També vam dir que escoltaríem l’afició, i també ho fem.

No som aliens a la realitat del nostre club. Per això considerem que este dissabte 11 el nostre deure com a valencianista ha de ser unir-nos a les protestes contra la nefasta gestió de Meriton, així ho farem abans del partit en la Plaça de l’Afició i amb qualsevol altra acció que es convoque o organitze per a canviar la deriva del nostre club.

Respectem per descomptat la llibertat de cadascun de fer el que considere, faltaria més, però mentre rode la pilota, hem de ser eixe indiscutible jugador número 12. Hem d’animar i imposar pressió tant al rival com als nostres jugadors, perquè són ells els únics que ens poden traure d’aquesta lamentable i esperpèntica situació. En les bones i en les roïnes mai deixar d’animar…no necessita més explicació.

No hi ha fitxatges, no hi ha entrenador. La nostra última esperança per a no descendir som nosaltres: l’afició, les penyes i la Curva, tots junt a Voro i els nostres jugadors. Alé i màxima exigència perquè ens porten a la victòria. Ara i sempre