Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comunicat oficial de la candidatura 2030 sobre la reunió d’ahir

Per Alex Alfaro · 29 Juny, 2024

Encara queden molts detalls per tancar-se i les negociacions entre Espanya, Portugal, el Marroc i la FIFA seguiran la setmana vinent amb l’objectiu de determinar les seus que tindrà cadascun dels països organitzadors.

Durant el dia d’ahir va haver-hi una reunió a Agadir del Comité Mixt de Candidatura Marroc-Portugal-Espanya on la principal novetat va ser la petició d’Espanya de més seus amb l’objectiu d’incloure a Vigo i a València, qui va enviar per sorpresa un mail comprometent-se passat el migdia i amb la reunió ja en marxa.

Segons ha fet oficial la candidatura, el comité tripartit també va reiterar que no s’han pres decisions finals sobre el nombre d’estadis, la seua distribució geogràfica o l’assignació de partits per país i que qualsevol informació oficial sobre aquests assumptes serà comunicada a través de canals oficials.

El dia d’ahir va començar amb una reunió en línia entre el Comité Directiu i representants de la FIFA™, centrant-se en el procés de candidatura i el seu progrés. A això li van seguir sessions de treball en profunditat dins del comité tripartit per a revisar diversos aspectes i finalitzar ajustos a l’expedient de licitació.

El comité destaca l’excel·lent col·laboració entre totes les parts interessades que participen en la candidatura conjunta. A més, va recalcar “el seu compromís de treballar en estreta col·laboració amb la FIFA™ i les autoritats locals de cada país per a presentar una candidatura final sòlida per a la Copa Mundial de 2030”

València espera conéixer en els pròxims dies si finalment el correu electrònic va entrar a temps i si per tant té opcions de seguir en la carrera.