+  PRIMER EQUIP  

Compte enrere per a les eixides de Joao Pereira i Zuculini

Per Blanquinegres · 29 Gener, 2015

Tots dos jugadors saben ja que es troben en les seues últimes hores com blanquinegre.

Amb motiu de l’acte de renovació de Paco Alcácer a la Ciutat Esportiva de Paterna, Rufete ha sigut qüestionat al voltant de l’assumpte de possibles arribades i eixides. On realment, el manager general ha deixat declaracions sucoses ha sigut quan ha fet referència a les eixides. Sense amagar-se, Rufete ha dit que tant Joao com Zuculini estan al tant de tot.

L’argentí Bruno Zuculini es troba a mercé de la voluntat del Manchester City, per tant és el conjunt citizen qui ha de treballar per tractar de trobar la millor opció per al seu jugador. Al VCF, només ha comptat amb 45 minuts. Va ser davant el Màlaga a la segona jornada disputada a Mestalla. Per tant l’empremta del mig campista argentí a l’entitat blanquinegra no haurà sigut la desitjada segur per cap de les 2 parts, tant club com jugador.

L’altre jugador és Joao Pereira, el portuguès en algun moment de principi de temporada va trencar-se el seu vincle amb el València CF i des d’agost la seua presencia en el vestidor blanquinegre ha sigut testimonial, treballant, això si, com un professional i sense genera cap problema. Sense haver debutat enguany el lateral portuguès deixarà el València CF després de haver defensat la camiseta blanquinegra durant 2 temporades. El jugador encara li resta 6 mesos de contracte però l’entitat de Mestalla no posarà cap entrebanc per a la seua eixida. De fet, segons ha informat el company de Sillas Gol Alberto Santamaria, el jugador podria tindre un acord ja tancat amb el Hannover per als pròxims 6 mesos i d’esta forma acabar amb la seua vinculació amb el club de la Capital del Túria. Este acord podria ser oficial hui mateix.

El nom del brasiler, Filipe Augusto també havia sigut apuntat per poder eixir en este mercat hivernal, però esta possibilitat és pràcticament nul·la ja que segons la normativa FIFA, un jugador no pot militar a 3 equips a la mateixa temporada. Només podria jugar a competicions que no comencen a l’estiu com son la russa, la brasilera i alguna sud-americana, una opció remota.