ACTUALITAT  

Comprova ací el teu dècim de la loteria de Nadal

Per Alex Alfaro · 22 Desembre, 2023

En el dia de hui s’ha celebrat el Sorteig de la Loteria de Nadal de l’any 2023. Com és habitual, el sorteig s’ha realitzat a Madrid i este any ha tornat a la total normalitat després de dos tres afectats per les mesures de prevenció per a la Covid-19. En esta ocasió sí que s’ha permés l’entrada de públic.

En esta notícia podràs comprovar els teus dècims per a veure si has tingut sort i contenen un premi. El procediment és molt senzill. En primer lloc, l’únic que hauràs de fer és incrustar els números del teu dècim en la notícia. La mateixa pàgina et mostrarà si el dècim té premi.

La loteria i la seua il·lusió

La loteria és il·lusió i totes les persones d’Espanya esperen tindre sort per a poder aconseguir un premi que ens alegraria la vida a tots. A més, la loteria és un moment molt especial, en el qual totes les famílies estan assegudes a les seues cases enfront de la televisió per a veure si poden viure un Nadal més especials. Encara que el millor regal possible és passar unes festes tots junts i amb molta felicitat.

Des de Blanquinegres vos desitgem moltíssima sort i esperem que tingueu sort en este sorteig de la loteria de Nadal de l’any 2023. Ha sigut un any molt complicat per a tots, principalment en l’àmbit econòmic. Per això, la loteria arriba com un moment d’il·lusió per a totes les persones que este any han participat.