ACTUALITAT  

Compromís reconeix que no votarà a favor de les fitxes urbanístiques

Per Blanquinegres · 16 Gener, 2024

La portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València, Papi Robles, ha denunciat la intenció de la senyora Català i de Meriton de realitzar un estadi “cutre” per al nou Mestalla. Robles ha accedit a la documentació de l’expedient de l’estadi de Corts Valencianes i ha constatat que només existeix un únic document nou, en el qual Meriton “amenaça” al govern municipal i li exigeix l’aprovació de la nova ATE si no volen retards en les obres.

Això demostra que no hi ha cap modificació del projecte per part de Lim, com havia afirmat la senyora Català, ja que no figura cap document en eixe sentit. “Només hi ha un document d’amenaça perquè li done les fitxes i el conveni sense cap garantia a canvi”, ha insistit Robles.

Així, la portaveu de Compromís ha dit que “des de Compromís no votarem a favor de l’aprovació de les fitxes urbanístiques si no es demana cap garantia a Meriton a canvi, perquè és clar que la intenció del Partit Popular és fer un estadi de segona per al València CF”.

Es filtra una carta de Layhoon

Tant Miguel Zorío com Compromís han facilitat una carta que Layhoon va enviar a l’Ajuntament el passat 30 de novembre on informava de les últimes novetats del València C.F en el procés d’aprovació de les llicències així com sol·licitar que s'”aprove al més prompte possible la modificació del pla ATE en els termes de l’últim refós presentat i, en tot cas, amb caràcter anterior o simultaniege a l’atorgament de la llicència d’obres i d’activitat del Nou Estadi”