ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Compromís i PSOE marquen la seua opinió sobre el Conveni

Per Alex Alfaro · 19 Septembre, 2023

El debat sobre el Conveni de l’Estadi de Mestalla es troba molt calent. Les primeres reunions entre el València i el Partit Popular ja s’han produït i a partir d’ara queda marcar el full de ruta perquè es duga a terme.

Esta mateixa setmana es produiran les reunions entre els diferents grups presents a l’Ajuntament de València. Demà a la vesprada serà el torn de Compromís i el dijous el del Partit Socialista.

No obstant això, els dos partits ja han mostrat la seua postura i la veritat és que estan molt pròximes entre si. “Jo vull que s’acaben les obres en les condicions que ja estaven pactades”, ha afirmat l’antic alcalde de la ciutat, Joan Ribó. És a dir, no tanquen la porta a negociar el conveni, com sí que ha fet el partit VOX.

La postura del PSOE és molt similar: “Volem que es resolga este tema, però sempre mantenint les condicions de l’Ajuntament i no el conveni que volia proposar Meriton“, ha assegurat la portaveu del PSOE, Sandra Gómez.

És per això que la pilota torna a estar en la teulada del València C.F. Depén d’ells que se signe el conveni, encara que cada vegada més hi ha més veus que consideren que l’única opció perquè Lim decidisca vendre el club a un preu acceptable és no signar el conveni amb Meriton