Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Complicacions en l’eixida de Samu Castillejo

Per Blanquinegres · 21 Agost, 2023

Una vegada que el València va fer oficial el fitxatge de Sergi Canós, el llibre de ruta marca ara que el següent seria arribar a un acord amb el Sevilla perquè Rafa Mir arribe com més prompte millor a Mestalla.

No obstant això, el València té un sostre complicat de trencar com és el del màxim accionista: reduir el cost salarial de la plantilla, al marge del que diga LaLiga. I a més havent d’eixir físicament un futbolista per a entrar un altre.

I el que toca ara, perquè Lim autoritze l’operació, és que isca Castillejo perquè entre Rafa Mir.

El club entén que el malagueny té suficients ofertes entre les quals triar, inclosa una de l’Aràbia Saudita molt quantiosa econòmicament, i que ha de decidir-se com més prompte millor.

Durant este cap de setmana, Castillejo ha estat analitzant a València amb el seu agent, que va estar presenciant divendres passat a Mestalla el València-Las Palmas, les diferents opcions que se li ofereixen. Però de moment no ha pres cap decisió. El futbolista va demanar un esforç al València per a compensar els dos anys de contracte que té signats amb el València però de moment no hi ha acord.

Amb estes peces situades sobre el tauler de joc, al València no li queda una altra que esperar que Castillejo prenga una decisió com més prompte millor per a assegurar-se l’ok de Lim o bé convéncer al màxim accionista perquè permeta tancar la cessió de Rafa Mir abans que l’extrem isca del València.