Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Complicacions d’última hora en l’operació Amallah – Marcos André

Per Blanquinegres · 29 Agost, 2023

Tot indicava que l’operació Amallah – Marcos André estava llesta per a sentència i que durant les pròximes hores seria oficial. És més, molts companys asseguraven que l’oficialitat de l’eixida de Marcos André tindria lloc en el dia d’ahir.

No obstant això, tant l’entorn del jugador com el València C.F reconeixien ahir a altes hores de la nit que encara quedaven detalls per tancar, encara que ni molt menys l’operació corre perill. Marcos André porta dies a Valladolid i Amallah espera al “Ok” definitiu per a poder viatjar a València a passar la revisió mèdica.

No obstant això, segons informa el periodista Julio Insa, existeix un problema encara major per a l’eixida de Marcos André i és el Joc net Financer. Ara mateix el Valladolid no té espai per a poder dur a terme el fitxatge i es troben esperant per a poder solucionar això.

La idea de Baraja és que Amallah puga entrenar ja amb el primer equip aquesta setmana i que entre en la convocatòria per al partit enfront de l’Alabés. No obstant això, únicament queden 4 dies perquè finalitze el mercat i la situació no millora ni molt menys.