ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comencen les obres de la nova tenda del València

Per Blanquinegres · 23 Maig, 2024

El València C.F va prendre fa mesos la decisió de tancar la Megastore que té situada en la Plaça de l’Ajuntament. El club ja va comunicar la decisió a l’empresa propietària del local i faran el canvi en la segona meitat d’este any 2024.

La decisió d’Amadeo Salvo en 2014 d’obrir esta tenda va ser una gran aposta del club en l’apartat de màrqueting, quan es va decidir tancar totes les tendes, mantindre la de Mestalla i obrir la de la Plaça de l’Ajuntament.

D’esta manera, el club té previst obrir una nova tenda en el centre de la ciutat en una millor posició i que se sume a la de Mestalla.

Detalls de la nova tenda

El València té pràcticament tancat tots els detalls de la qual serà la nova tenga una vegada tanque la que està situada en la Plaça de l’Ajuntament. Segons ha pogut saber Blanquinegres, ja han començat les obres i se situarà al carrer Colón a l’altura d’on estava anteriorment la tenda de Vodafone (nº50). Serà un local espaiós, de prop de 500 metres quadres quadrats. No obstant això, el gran avantatge que tindrà és que el lloguer serà ostensiblement inferior al que pagava el València en la Plaça de l’Ajuntament.