+  FITXATGES  

El Villarreal s’entremet en el fitxatge de Leo Suárez

Per Blanquinegres · 19 Novembre, 2014

Des d’Argentina es continua vinculant el nom de Leo Suárez amb el VCF. Malgrat, l’interès blanquinegre, Boca compta amb altra oferta d’un conjunt de la Comunitat.

 

Segons apunten des d’Argentina, el València continua darrere de la joia de Xeneize, Leo Suárez. El mitjapunta argentí, que va eixir a la llum pública la setmana passada de la mà del company de la 97.7, Andreu Alberola, torna a posar la por al cos dels dirigents de Boca davant la possibilitat de la marxa del juvenil a l’acabar el seu contracte, a Juny del 2015. Davant els rumors el club de blau i or te la ferma posició d’oferir-li la renovació, per frenar l’adéu de la promesa de La Candela.

Una marxa que des de l’entorn del jugador no seria vista en mal ulls. I sobre tot després de la segona proposta rebuda, una proposta procedent de la Plana, del Vila-real. El conjunt groguet hauria fet, ahir mateix, una primera oferta per Leo, una oferta que ara Boca haurà de sospesar davant l’ultimàtum de 48 hores. La proposta del submarí seria fer-se en els servicis del jugador al proper mercat d‘hivern, mentres que la idea de l’equip de Mestalla seria esperar a la fi del contracte i traure el jugador lliure de càrregues econòmiques.

L’altra cara del club argentí, es a dir, la d’acceptar desfer-se de Leo Suárez, implicaria al València arribar a una sèrie de fites econòmiques. Boca hauria demanat al conjunt valencianista diners per el traspàs, vora 2 milions d’euros, el 50% del passe de Gago, encara propietat del VCF i la cessió o traspàs de Lucas Orban, esta última, petició expressa del tècnic, ‘el Vasco’ Arruabarrena.

Vorem si el treball avançat per Ayala ajuda a tancar esta incorporació o com ja va passar el passa estiu, el veí fort del València acaba furtant-li una nova peça. Recordem el cas Vietto, on els blanquinegres guardaven la possibilitat de tanteig i el Vila-real va acabar eixint-se en la seua, contractant al punt d’Avellaneda.