ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comença la reunió entre el València i l’Ajuntament

Per Alex Alfaro · 27 Gener, 2023

Ja ha començat la reunió a l’Ajuntament entre les autoritats i el València C.F. La data estipulada per a la trobada era a les 10.30, a petició del València C.F, per a intentar arribar a un acord sobre la primera part i la més important del conveni del Nou Mestalla: les fitxes urbanístiques. Uns punts fonamentals per a donar seguretat jurídica i establir una base per a poder començar com més prompte millor el Nou Mestalla.

Per part del València, es troben presents totes les parts relacionades amb el Nou Mestalla: La presidenta del València, Lay Hoon, el director corporatiu i portaveu, Javier Solís, el cap de seguretat, Julian Suescum i la directora financera, Inma Ibañez. A més, a la cita han acudit diferents assessors del club en matèria urbanística, legal i econòmica.

L’Ajuntament també ha acudit amb tot: Joan Ribó, alcalde de València, Sandra Gómez, vicealcaldessa, Sergi Campillo, vicealcalde, Lucía Beamud, regidora de llicències així com assessors especialitzats en l’assumpte.

La reunió ja està en marxa i les sensacions han de ser bones si totes dos parts tenen intenció de poder arribar a un acord. Cal recordar que tant Sandra Gómez com el València van transmetre optimisme en els dies previs a la reunió