+  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Comença la gran setmana

Per Blanquinegres · 20 Octubre, 2014

El València pot començar i tancar la setmana en 3 grans notícies: El possible debut de Negredo, la firma definitiva de la venda i la presència de Peter Lim a la llotja del camp de Mestalla, el proper dissabte davant l’Elx.

Malgrat el primer entropesso de la temporada davant el Depor, caiet per 3 gols a zero, el club blanquinegre té motius per tornar a omplir la borsa d’il·lusió, si es que algú l’havia perdut.

3 son els motius que donem a Blanquinegres.com per a afrontar esta setmana. El primer de tots, relacionat amb l’equip, els altres dos motius, de caràcter social.

Primerament, Álvaro Negredo podria debutar, definitivament, amb la camiseta blanquinegra. Després de superar les seues molèsties al peu i amb l’alta mèdica des de fa més d’una setmana, el madrileny podria tornar a tindre minuts el proper dissabte a Mestalla davant l’Elx. Altre motiu que podria fer embogir a l’afició valencianista, seria el relacionat amb la tant anhelada firma de la venda i refinanciació dels crèdits entre Bankia i Meriton. I es que pareix que tant Club, Fundació, inversor i banc, donen com segur que durant esta setmana es tancarà per complet la signatura de tots els contractes que uniran a Meriton i Bankia per el deute del club de Mestalla, per alguna cosa més de 15 anys. Dins d’esta signatura podríem incloure la proximitat de l’acord Porxinos entre bancs afectats, ajuntament de Riba-Roja i València Club de Futbol.

Finalment, i com conseqüència de la venda del VCF, Peter Lim titular i cap visible de Meriton, compradora dels títols que li farà màxima accionista del Club blanquinegre, podria assistir al seu primer partit del seu nou equip a Mestalla, i que millor que fer-ho que al derbi de la Comunitat entre el conjunt blanquinegre i el conjunt franjiverd. D’esta forma, Lim coneixeria per primera volta Mestalla i la seua nova afició. Una afició, amb ganes de demostrar-li l’agraïment per aguantar de peu i impassible davant tots els canvis bruscos que ha patit esta situació, i que ja va quedar-se esperant la seua presència a l’últim partit a Mestalla, el disputat davant l’Atlètic de Madrid. D’esta forma, Peter Lim faria vore que ell és a tots els efectes nou propietari del Club de la rata penada, i faria complir la seua paraula de no fer-se vore a la Capital del Túria, ni al coliseu de l’Avinguda de Suècia fins que tancarà tots el fronts oberts, al llarg i tortuós procés de venda.