Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comença el primer entrenament de la 23/24

Per Alex Alfaro · 10 Juliol, 2023

32 dies. Eixe és el temps que tindrà Baraja per a preparar el primer partit de Lliga 2023-24 davant el Sevilla, en el Sánchez Pizjuán. L’objectiu potser es queda curt per al València de fa no tant però és el que és hui dia: aconseguir la permanència amb menys dificultats que la passada campanya. El val·lisoletà tindrà una cara nova: Pepelu, jugador franquícia del rival de la ciutat fins fa uns dies.

Han d’arribar bastants més i també han d’eixir uns altres quants.Però la gran venda de l’estiu està per fer. Yunus Musah, que en principi hauria de tornar demà, i Mamardashvili són els principals candidats a eixir però no hi ha cap intransferible. Mentre estiguen a les seues ordres, Baralla els espremerà. Un altre dubte és Cavani, que ja està a València

Amb tots eixos dubtes arranca hui el València els entrenaments. Amb Chema Sanz substituint a Marchena com primer ajudant de Baralla. Amb Gayà com a capità. Amb Diego López i Javi Guerra com a membres del primer equip amb caràcter general i amb Fran Pérez i Alberto Marí, que apunten a eixir cedits. A més, hi haurà huit canteranos més en els primers entrenaments: el porter Emilio Bernad, el central César Tárrega, els migcampistes Pablo Gozálbez, Javi Navarro, Martín Tejón, Ali Fadal, l’extrem Hugo González i el davanter Mario Domínguez.