ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Com i on veure el València – Cadis per televisió amb un polèmic comentarista

Per Javi Richart · 23 Octubre, 2023

El València rep hui al Cadis en el que serà el partit que tancarà la jornada 10 de Primera Divisió. Els de Baraja arriben a l’encontre amb una gran necessitat de tornar a guanyar després de 4 partits sense fer-ho. Per la seua part, el conjunt gadità encadena 5 xocs sense sumar de 3 punts. Tot això farà un partit de necessitats a Mestalla.

El punt positiu per a Baraja és que recupera jugadors importants per a la causa després de setmanes amb baixes que han perjudicat a l’equip, tot i que encara queden futbolistes a la infermeria com Almeida, Diakhaby, Alberto Marí o Jesús Vázquez. 

Pel que fa a la retransmissió de l’encontre, aquest es podrà veure per televisió a DAZN, on s’ha escollit un comentarista molt peculiar, que debutarà precisament per a aquest partit. Es tracta de Juan Cala, exjugador del Cadis que es va retirar fa poques setmanes, i que va protagonitzar l’episodi racista amb Diakhaby a l’època de la pandèmia.

El partit de lliga entre València i Cadis de la jornada 10 de La Liga EA Sports es disputa hui dilluns 23 d’octubre a Mestalla a les 21 h hores i es podrà veure per televisió en directe a través de DAZN. També es podrà seguir el partit amb tot luxe de detalls en Blanquinegres.com. Des de dos hores abans, segueix la prèvia i els onzes. Després del partit podràs llegir la crònica i les declaracions dels protagonistes.