Com els ha anat als valencianistes amb les seues seleccions durant els primers partits de l’aturada

Per Eva Tortajada · 22 Març, 2024

La primera tanda de partits de l’aturada de seleccions està prop de terminar, per la qual cosa ja hem pogut veure als jugadors valencianistes en acció representant els seus països. Alguns d’ells només han participat en enfrontaments amistosos, però d’altres han jugat importants partits de classificació per a l’Eurocopa.

Mamardashvili amb Geòrgia

El porter valencianista és un dels que va haver d’ajudar la seua selecció a apropar-se una mica més al torneig europeu per excel·lència. Els georgians van aconseguir la victòria front a Luxemburg amb un resultat de 2-0 i van mantindre la porteria a zero gràcies a Mamardashvili i a un gol anul·lat als seus rivals.

Yarek amb la Selecció Espanyola Sub-19

El jove va ser titular amb la Selecció i va participar en un partit de classificació per a l’Eurocopa Sub-19 front a Eslovènia. El resultat va ser 1-1, un empat que fa gust de poc en un període tan important per a l’equip. Per la seua part, Yarek es va endur una targeta groga al minut 85.

Mosquera, Diego López, Fran Pérez i Javi Guerra amb la Selecció Espanyola Sub-21

Els valencianistes de “La Rojita” van perdre contra Eslovàquia en un amistós a Jerez de la Frontera. Fran Pérez i Diego López van ser titulars, mentre que Mosquera i Javi Guerra van entrar al terreny de joc durant la segona part. Els eslovacs varen guanyar 0-2 en un dur colp per als espanyols.

Yaremchuk amb Ucraïna

Yaremchuk és altre dels que ha d’ajudar la seua selecció per a classificar-se a l’Eurocopa. El valencianista va entrar al camp al minut 81, quan el seu equip perdia 1-0, i va aconseguir donar-li la volta al partit en només set minuts amb un gol i una assistència. D’aquesta manera, gràcies a Yaremchuk el marcador va pujar a 1-2 i el valencianista va apropar la seua selecció al troneig europeu d’aquest estiu.

Cenk Özkacar amb Turquia

Cenk és l’únic valencianista que encara no ha disputat cap partit amb la seua selecció. Els turcs afronten una aturada prou tranquil·la, ja que estan classificats per a l’Eurocopa i no han de jugar més que amistosos. El primer serà hui, dia 22 de març contra Hongria.