Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA  

CRÒNICA VCF-Mestalla: Colp a terra en Lleida (3-1)

Per Blanquinegres · 24 Novembre, 2014

Malgrat que els de Curro Torres van poder ficar la igualada al lluminós, els de blau i blanc van ser molt millors als blanquinegres en els 90 minuts.

 

Pas enrere per al filial valencianista. 2ª derrota seguida, després de la collida la passada setmana davant l’Alcoyano. Esta volta el Mestalla com equip visitant no va saber estar còmode all camp en cap moment.

A la fi de la primera part, Chupe ja avançava als lleidatans mitjançant Chupe. Llançament des de fora de l’àrea que sorprenia, al ja recuperar, Jaume. Este gol als últims compassos era la culminació al treball català, qui havia fet mèrits des de el minut 0. Al Mestalla només li quedava resistir defensivament.

Amb l’arrencada de la segona part, el Mestalla va eixir en altra dinàmica, convençuts per tractar d’abastar la igualada i tres minuts després de la represa, Fragoso en pròpia meta posava l’1-1 al lluminós del Camps d’Esports. Amb este nou panorama el Mestalla va gaudir de 10 minuts bons de joc fluït, malauradament però, el retruc del locals va fer caure l’ànima dels blanquinegres. Albistegui tornava a avançar als seus, per posar el 2-1. EL Mestalla va tractar de recompondre’s però qui va saber tancar el partit va ser el Lleida Esportiu fent el tercer i definitiu. Fornies al 82’ segellava el partit i obliga des de ja als de Curro Torres posar tota la carn a la graella per tal de preparar el pròxim duel davant l’Olot.