Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Col·loquen a Baselli al València

Per Gerard Gálvez · 27 Juliol, 2021

El València continua necessitant un migcampista defensiu de garanties. En el mercat de fitxatges, molts noms han sonat per al club valencianista en aquesta posició. En el club tenen l’objectiu de Arambarri, però les dificultats econòmiques del club i l’alt preu que posa el Getafe dificulten l’operació.

Per això, el club busca solucions barates per a poder incorporar prompte. Segons la Gazzetta dello Sport, el València estaria darrere de Daniele Baselli, jugador del Torino.

Una nova alternativa

El migcampista, de 29 anys, va arribar fa 6 campanyes al Torino, procedent de l’Atalanta. Durant tot aquest temps, el jugador ha disputat 183 enfrontaments, anotant 20 gols i repartint 14 assistències. Aquesta última campanya ha sigut un suplent habitual, perquè ha jugat només 15 partits.

Segons la web Transfermarkt, Baselli té un valor de 5 milions, però podria eixir per menys, ja que se li busca eixida des de Torí. A més del València, tant el Mònaco com diversos equips de la Premier League, s’han interessat pel jugador italià.

Una llarga llista

El club maneja una llista amb molts noms per a reforçar aqueixa posició. El primer de tots és l’uruguaià Mauro Arambarri, però sembla molt difícil. Després, han sonat noms com Jefferson Lerma, Omar Mascarell, James Lea Siliki o, aquest mateix matí, Yan Eteki. Molts candidats per a una sola posició. El València, continua buscant el seu nou ‘6’.