+  ACTUALITAT  

Clos Gómez serà l’àrbitre per al duel del Bernabéu

Per Blanquinegres · 05 Maig, 2015

Ahir es va conèixer la designació arbitral per al duel de la jornada 36 entre el Reial Madrid i el València CF, dissabte a les 20h a la Capital d’Espanya.

 

Carlos Clos Gómez, del col·legi aragonès, serà el jutge que s’encarrege de repartir justícia al gran partit que es disputarà dissabte a la Castellana entre el Reial Madrid i el VCF.

L’enfrontament, per si, ja assegura un gran espectacle. Trobem a ambdós conjunts lluitant en força per abastar els seus objectius, un per la consecució de la Lliga i els nostres per certificar la seua presència a la competició de les Estreles la pròxima temporada.

Però, tota la lluentor que envolta a esta fabulosa batalla queda supeditada al quefer del que vigilarà el joc net al terreny de joc. Un Clos Gómez, que alça preocupació als dos bàndols i que ja va ser l’encarregat de dirigir el partit de la temporada passada, precisament la jornada 36, i que va acabar en empat a 2.

Per una part, l’afició valencianista recorda a l’aragonès per motius dolorosos prou recents. Clos Gómez, és l’home que va expulsar, de forma incomprensible, a Jonas al duel entre el Sevilla i el València fa dos temporades i en el que els blanquinegres es quedaren sense Champions al caure per 4 a 3. Altre motiu que fa tremolar a la parròquia blanquinegra és el que parla de que al col·legiat aragonès no li tremola el pols a l’hora d’expulsar a qualsevol jugador que porte la rata penada al pit amb 7 expulsions, sent el VCF l’equip que més pateix les roges.

Paradoxalment, des de Madrid, també es recela sobre la designació de l’àrbitre. En el seu dia, Jose Mourinho, va enumerar un total de 15 errors produïts per Carlos Clos Gómez a un partit entre el conjunt blanc i el Sevilla.

Com es veu, el partit, encara sense el baló rodant, ja alça les primeres inquietuds. La Lliga es troba en la seua recta final i qualsevol detall s’estudia per a que no siga determinant i només regne el futbol en estat pur.