ACTUALITAT  ESPECIALS  

Claudio Ranieri és el nou entrenador del Cagliari

Per Vicent Burguete · 24 Desembre, 2022

Claudio Ranieri, que actualment es trobava sense equip, fitxa pel Cagliari i regressa als seus origens

El Cagliari, actualment 14t classificat a la Serie B, ha anunciat que Claudio Ranieri, exentrenador del València Club de Futbol durant les temporades 1997/98 i 1998/99 i, en segona instància, a la temporada 2004/05, torna al conjunt al que va assolir el seu primer ascens a la temporada 1989/90 per intentar remuntar la situació crítica a la qual es troben els italians.

L’italià, que va ser el màxim artífex d’eixa històrica Premier League del Leicester City, és una de les grans figures a la banqueta valencianista després de fer història al València Club de Fútbol. Al conjunt de Mestalla va aconseguir guanyar la Intertoto a l’any 1998, la Copa del Rei al 1999 i, a la seua segona etapa, la Supercopa d’Europa a l’any 2004 davant el Porto.

Claudio Ranieri ha firmat fins al 30 de juny de 2025 a l’equip de la Serie B després de deixar l’entitat al 1991 per començar una extensa i exitosa carrera a la resta d’Europa. El tècnic afirma que sempre va saber que algun dia tornaria al club i, també, ha declarat el següent:”Vinc ací per aconseguir els resultats que tots esperem, però en mi soles no basta i necessite l’ajuda de tots els jugadors i aficionats.”