Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim canvia d’opinió sobre la renovació a Diakhaby

Per Alex Alfaro · 30 Novembre, 2022

Hi ha novetats importants dins del futur de Diakhaby. Sens dubte, després de la renovació de Gayà, és al costat del Nou Mestalla el tema calent del València C.F. El defensa central ha crescut enormement el seu rendiment en estes últimes dos temporades a les ordres de Gennaro Gattuso i José Bordalás. El seu contracte finalitza el pròxim 30 de juny de 2023 i el València encara no ha fet grans passos ni es pot dir que les dos parts estiguen prop d’entendre’s.

No obstant això, tal com ha informat SER Deportivos València, Gattuso ha aconseguit convéncer a Peter Lim i el club està disposat i farà un esforç per a mantindre a Diakhaby dins de l’equip. Ara mateix, la idea és proposar-li un nou contracte que tinga una duració fins al pròxim 2026 o 2027, és a dir, un contracte llarg.

Dins del València hi ha cert optimisme i confia a poder tancar l’acord. No obstant això, el temps corre i cada vegada la posició del València ix més afeblida de la negociació.

A més, el jugador té especial interés a marxar-se a la Premier League i en cas de no continuar seria el teu destí triat, tal com va informar Héctor Gómez. D’esta manera estaria descartant altres destins menys temptadors a nivell esportiu com podria ser Turquia.

Diakhaby continua entrenant al marge

La plantilla del València va tornar el passat dissabte als entrenaments en la Ciutat Esportiva de Paterna. Els jugadors van disfrutar d’uns dies de vacances, però ja estan a les ordres de Gennaro Gattuso per a preparar la tornada de la temporada. Cal recordar que el València tornarà a jugar en la Lliga Santander el trenta-un de desembre, davant el Vila-real.

Gayà entrena amb normalitat

La bona notícia és que José Gayà ja està plenament recuperat de la seua lesió i no tindrà cap problema quan torne la lliga per a estar al 100%. El lateral de Pedreguer ha completat la sessió amb la resta del grup i ja és un més a les ordres de Gattuso.

Foulquier i Diakhaby

Els dos jugadors que no han pogut participar en la sessió programada per Gennaro Gatttuso i el seu cos tècnic han sigut Diakhaby i Foulquier.  El central francés encara està recuperant-se de la seua lesió muscular i tant ell com el cos tècnic no volen assumir cap risc.

D’altra banda, Dimitri Foulquier ha entrenat en el gimnàs a causa d’unes molèsties musculars. Com encara queda un mes per a la tornada de la competició, no volen forçar a cap jugador i no entrenaran amb el grup si no estan al 100%. D’esta manera, Gattuso busca no tindre cap jugador lesionat quan comence la lliga.