Sin categoría  

Els temes de l’ordre del dia del consell d’administració de hui

Per Blanquinegres · 09 Març, 2023

El València C.F durà a terme durant el dia de hui un consell d’administració a la ciutat de València que tindrà la presència de la gran part de consellers, tal com ha avançat Ràdio Marca.

Per a celebrar el consell, han aterrat en l’aeroport de Manises procedents de Singapur els consellers Khojama Kalimuddin, Pang Ong i Kim Huat. Normalment per a este tipus de reunions molts dels membres del consell d’administració no tenien objecció a intervindre de manera telemàtica des de Singapur.

Durant el dia d’ahir els tres han sigut a la Ciutat Esportiva de Paterna al costat de Lay Hoon, que ja va ser vista en el dia d’ahir en diferents esdeveniments del 8M i al costat de Javier Solís en el tanatori en memòria de Pedro Catalán, conseller del Llevant i pare de l’actual president.

Els temes de l’ordre de dia

Kiat Lim, fill de Peter Lim, seguirà telemàticament la reunió. Segons ha informat El Desmarque, en l’ordre del dia estaran aspectes legals, financers i esportius. Entre ells el prèstec que va fer Peter Lim a canvi d’accions a més de l’aprovació dels comptes intermitjos. En clau esportiva es tratactarà la dràmatica situació de l’equip, l’eixida de Baraja i l’eixida de Gattuso del València. A més, també es parlarà del conveni del Nou Mestalla i de la reducció de nombre d’accions per a entrar en la Junta d’accionistes