ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els números del València per a eixir del descens

Per Alex Alfaro · 11 Març, 2023

Ahir es va complir un mes des que el València va entrar en els llocs de descens i cada setmana que passa el sofriment continua i la situació es converteix cada vegada més en dramàtica i angoixant. Els de Baraja busquen repetir el mateix resultat que enfront de la Reial Societat, aconseguir tres punts i convertir a Mestalla en un estadi on els rivals tinguen molt complicat sumar. D’això dependrà en gran part aconseguir de la zona roja a final de temporada. El partit de hui dissabte té una novetat important i és que sí o sí, en cas d’aconseguir la victòria el València aconseguirà eixir dels llocs de descens.

Ara mateix el València és 19é amb 23 punts i per davant té a Almeria i Sevilla amb 25 punts. Un punt més cap avant està el Getafe, que ahir va empatar amb el Cadis que té 27. Mateixos punts que Valladolid i Espanyol, i allunyats dels llocs de perill el Celta amb 28 i el Girona amb 30.

Per això, els comptes del València CF per a la pròxima jornada són fàcils: si gana, passarà una setmana fora. Les normes no escrites  en el futbol diuen que, quan s’enfronten els teus rivals per baix, qualsevol resultat és dolent si no s’aconsegueix una victòria. En eixes està el València, que veu com els temps poden jugar un paper fonamental ja que, al contrari del que va succeir contra Getafe o fins i tot FC Barcelona, serà dels primers que jugue.